StarTransfer logo party bus

Partyvervoer huren

Waarom partyvervoer huren?

Maak jouw feest compleet met een party bus van StarTransfer!
Het partyvervoer van StarTransfer is bijv inzetbaar voor festivals, trouwerijen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, en natuurlijk nog veel meer.
Geen gedoe met treinen, BOB’s, vertragingen, ver fietsen, regelstress. Gewoon van begin tot eind ontzorgd waardoor iedereen kan meefeesting in ons partyvervoer.

StarTransfer luxe partybus

Langer feest met partyvervoer.

Het feest begint en eindigt in de bus. Met het partyvervoer van StarTransfer begint je feest dus al op de heenweg, en eindigt pas als je de party bus weer uitstapt. Met onze discotheek op wielen bouwen we een eigen festival, met geweldige sfeer, dj en drank. Het enige wat je zelf moet regelen is je leuke vriendengroep.

Met partyvervoer ben je altijd samen uit samen thuis.

Geen onhandig gedoe met verzamelen bij de 3de geluidsmast vanaf de friettent aan de rechterkant van de mainstage! Gewoon samen de bus in, samen het terrein op, en samen weer richting huis. Dus niet alleen extra feest, maar vooral ook veel extra gemak met ons partyvervoer.

Niemand hoeft BOB te zijn, geen overstappen met de trein, en minder vertragingen dan bij de NS.

Huur je partyvervoer bij StarTransfer dan wordt je volledig ontzorgt. Zo kan iedereen in de groep lekker drinken, en kijkt niemand je raar aan als je in de trein een muziekje op wilt zetten. Echt feest zonder zorgen.

De party bussen van StarTransfer zijn gewoon echt heel vet.

Met luxe interieur en exterieur, een echte DJ set, feestverlichting in de bus, gekoelde drank, een professionele chauffeur, kan het niet anders dan een top rit worden. Geen saaie rit, maar een echt feest op wielen, voor heel de groep.

Geen event op de planning staan waar je partyvervoer bij nodig hebt? Verzamel je vriendengroep en we rijden gewoon een rondje met jullie privé discotheek op wielen. Alles is bespreekbaar!

Meer informatie

Bekijk de rest van de StarTransfer website.

Sfeerimpressie

Bekijk wat foto’s en video’s van voorgaande evenementen.

Vragen?

Neem contact met ons op via het formulier, mail of telefoon.

Snel een offerte?

Om zo snel mogelijk alles te regelen kun je het beste direct een offerte aanvragen.