StarTransfer logo party bus

Partybus

Exclusieve partybus!

In onze partybus brengt u uw speciale gasten of artiesten op een comfortabele,veilige en vooral speciale manier van en naar uw eigen evenement. StarTransfer maakt uw evenement compleet door ook van het vervoer een beleving te maken. Onze partybus staat gedurende het hele evenement voor u klaar!

Maar StarTransfer is niet alleen geschikt voor de party scene. Maar ook voor vergaderingen of presentaties bieden wij onze partybus aan. Er zijn tal van mogelijkheden! Het interieur is voorzien van comfortabele lederen zitplaatsen. Daarbij kan er koffie en thee geserveerd worden en is er een presentatie scherm aanwezig. Bekijk het volledige interieur van onze partybus op onze foto en video’s pagina.

StarTransfer DJ booth overview partybus
StarTransfer interieur luxe partybus

UNIEK IN ZIJN SOORT

StarTransfer heeft een touringcar (Van Hool Astromega TD927) omgebouwd tot partybus. Het concept dat is toegepast bij het verwezenlijken van onze club on wheels is uniek is in zijn soort! Door het verwijderen van de verdiepingsvloer over een lengte van 7 meter is het effect van een zaal ontstaan.

Op deze manier kunnen maximaal 40 personen. Op een uiterst comfortabele manier worden vervoerd.

Of het nu gaat om een rit van en naar een festival of uw volgende bedrijfsfeest of bruiloft,of Sweet Sixteen met StarTransfer bent u verzekerd van een exclusieve,professionele en vooral onvergetelijke reis. Als u voor de partybus van startransfer kiest heeft u  de beschikking over de nieuwste technieken op het gebied van entertainment, waaronder:

Als u overtuigd bent kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze beschikbaarheid pagina. Twijfel niet langer en maak uw evenement compleet met luxe vervoer van StarTransfer