Partybus
StarTransfer maakt uw evenement compleet door ook van het vervoer een beleving te maken. Onze partybus staat gedurende het hele evenement voor u klaar!
15997
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15997,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Partybus

Exclusieve Partybus

 

In onze partybus brengt u uw speciale gasten of artiesten op een comfortabele,veilige en vooral speciale manier van en naar uw eigen evenement. StarTransfer maakt uw evenement compleet door ook van het vervoer een beleving te maken. Onze partybus staat gedurende het hele evenement voor u klaar!

 

Maar StarTransfer is niet alleen geschikt voor de party scene. Ook voor vergaderingen of presentaties bieden wij onze partybus aan. Er zijn tal van mogelijkheden! Het interieur is voorzien van comfortabele lederen zitplaatsen. Daarbij kan er koffie en thee geserveerd worden en is er een presentatie scherm aanwezig. Bekijk het volledige interieur van onze partybus op onze foto en video’s pagina.

partybus dj opstelling
partybus startransfer

Uniek in zijn soort

 

StarTransfer heeft een touringcar (Van Hool Astromega TD927) omgebouwd tot partybus. Het concept dat is toegepast bij het verwezenlijken van van onze partybus is uniek is in zijn soort! Door het verwijderen van de verdiepingsvloer over een lengte van 7 meter is het effect van een zaal ontstaan.

Op deze manier kunnen maximaal 37 personen op een uiterst comfortabele manier worden vervoerd.

Of het nu gaat om een rit van en naar een festival of uw volgende bedrijfsfeest of bruiloft met StarTransfer bent u verzekerd van een exclusieve,professionele en vooral onvergetelijke reis. Als u voor de partybus van startransfer kiest heeft u  de beschikking over de nieuwste technieken op het gebied van entertainment, waaronder:

 

Een vaste DJ opstelling in de bus

Een bijzonder bewegend licht- en videoplafond

Een uitgebreide lasershow zowel binnen als buiten de bus

Een Funktion-One geluidssysteem

Luxe ruime zitplaatsen

….en nog veel meer !

 

Als u overtuigd bent kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze beschikbaarheid pagina. Twijfel niet langer en maak uw evenement compleet met luxe vervoer van StarTransfer