StarTransfer logo

Partybus huren

Waarom een partybus huren?

Het huren van een party bus maakt jouw feest onvergetelijk. Van begin tot eind alles goed geregeld. Zo kan een party bus je festival compleet maken door heel je vriendengroep in stijl te brengen en te halen, je huwelijksfeest of bachelor party afsluiten in stijl, met heel het bedrijf in 1 (of meerdere) party bussen naar een event? Voorkom gedoe met treinen, carpoolen, wachten op de laatkomers, alles is van begin tot eind perfect geregeld met een partybus.

StarTransfer luxe partybus

Langer feest met een party bus.

In plaats van scheve gezichten in de trein als je het gezellig wil maken op de heen en terugweg van een festival, kun je ook een echt feestje bouwen met een discotheek op wielen. Zo begint je feest al ruim voordat je op het festival aankomt, en heb je meteen een afterparty tijdens de rit terug.

Met een party bus ben je altijd samen uit en samen thuis.

Als je een party bus huurt ben verzamel je niet op locatie maar bij het instappen in de bus. Zo begint het feest niet alleen eerder, je bent direct allemaal samen. Geen gedoe met mensen zoeken op een festivalterrein, je komt allemaal tegelijk aan op het feest, en vertrekt weer tegelijk.

Geen vervelende overstappen, vertragingen, of iemand die nuchter moet blijven.

Huur je een party bus, dan zit daar een BOB bij die van A tot Z alles regelt. Iedereen in de groep kan dus mee feesten zonder grenzen. Geen parkeergedoe, geen overstappen met de trein, niet ver lopen, meer ontzorgd dan met een party bus wordt het feest niet.

Een party bus van StarTransfer is gewoon heel vet.

Met een luxe interieur en exterieur, een DJ booth, gekoelde drank, alles is aanwezig om in luxe te reizen. Je regelt niet alleen je vervoer, je huurt een feest op wielen als je bij StarTransfer een party bus huurt.

Meer informatie

Bekijk de rest van de StarTransfer website.

Sfeerimpressie

Bekijk wat foto’s en video’s van voorgaande evenementen.

Vragen?

Neem contact met ons op via het formulier, mail of telefoon.

Snel een offerte?

Om zo snel mogelijk alles te regelen kun je het beste direct een offerte aanvragen.