StarTransfer logo party bus

Partybus huren

Partybus huren bij Startransfer

Ben je op zoek naar de ultieme feestervaring? Zoek dan niet verder! Je bent op de juiste plek beland die ervoor zal zorgen dat jouw feest of evenement onvergetelijk wordt! Bij Startransfer begrijpen we dat het kiezen van de juiste vervoersoptie een cruciale rol speelt in het creëren van een onvergetelijke sfeer. Onze luxe feestbussen zijn de oplossing voor elk evenement. Vrijgezellenfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten of elk ander speciaal moment.

Hoe huur je een partybus bij Startransfer?

Het huren van een partybus is bij ons eenvoudig en snel. We begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan om aan al jouw verwachtingen te voldoen.  Vul eenvoudig een aanvraagformulier in en wij zullen deze binnen 24 uur behandelen. Zo weet jij snel wat je kan van ons kan verwachten. 

Heb je speciale wensen? Ook deze kan je direct doorgeven bij de aanvraag. Dan bekijken wij de mogelijkheden en zorgen voor een op maat gemaakte offerte. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. 

StarTransfer luxe partybus

Langer feest met een party bus.

In plaats van scheve gezichten in de trein als je het gezellig wil maken op de heen en terugweg van een festival, kun je ook een echt feestje bouwen met een discotheek op wielen. Zo begint je feest al ruim voordat je op het festival aankomt, en heb je meteen een afterparty tijdens de rit terug.

Met een party bus ben je altijd samen uit en samen thuis.

Als je een party bus huurt ben verzamel je niet op locatie maar bij het instappen in de bus. Zo begint het feest niet alleen eerder, je bent direct allemaal samen. Geen gedoe met mensen zoeken op een festivalterrein, je komt allemaal tegelijk aan op het feest, en vertrekt weer tegelijk.

Geen vervelende overstappen, vertragingen, of iemand die nuchter moet blijven.

Huur je een party bus, dan zit daar een BOB bij die van A tot Z alles regelt. Iedereen in de groep kan dus mee feesten zonder grenzen. Geen parkeergedoe, geen overstappen met de trein, niet ver lopen, meer ontzorgd dan met een party bus wordt het feest niet.

Een party bus huren van StarTransfer is gewoon heel vet.

Met een luxe interieur en exterieur, een DJ booth, gekoelde drank, alles is aanwezig om in luxe te reizen. Je regelt niet alleen je vervoer, je huurt een feest op wielen als je bij StarTransfer een party bus huurt.

Meer informatie

Bekijk de rest van de StarTransfer website.

Sfeerimpressie

Bekijk wat foto’s en video’s van voorgaande evenementen.

Vragen?

Neem contact met ons op via het formulier, mail of telefoon.

Snel een offerte?

Om zo snel mogelijk alles te regelen kun je het beste direct een offerte aanvragen.

Huur een partybus en maak je event onvergetelijk!

Partybus huren voor elke gelegenheid

Bij Startransfer begrijpen we dat het leven vol mooie momenten en herinneringen moet zitten. Het leven draait om de gelukkige momenten. De momenten waar je met een grote glimlach op terug kan kijken. Of het nu gaat om een mijlpaal, een prestatie of gewoon om samen te komen. Onze partybussen en discobussen maken van elk evenement een onvergetelijke herinnering. Het feest begint zodra je aan boord stapt van onze feestbus! Laten we het leven vieren! 

Feestelijke gelegenheden komen in alle soorten en maten en daar zijn wij ons bij Startransfer van bewust. Onze partybussen zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen. Feestelijke gelegenheden waar onze partybussen voor ingezet worden:

  • Festivals zoals bijvoorbeeld Decibel;
  • Kinderfeestjes
  • Schoolreisjes
  • Communiefeesten
  • Trouwfeesten
  • Zakelijke gelegenheden