StarTransfer logo party bus

Partybus Amsterdam

Nachtelijke Avonturen in de Partybus Amsterdam

Amsterdam de betoverende stad die nooit slaapt. Is een epicentrum van plezier en opwinding. Er zijn talloze manieren om het bruisende nachtleven van deze stad te ervaren. Maar als je op zoek bent naar een onvergetelijke en buitengewone ervaring, dan is de Partybus Amsterdam absoluut de ultieme keuze.

De Partybus Amsterdam is veel meer dan alleen een vervoersmiddel. Het is een mobiele nachtclub die de straten van Amsterdam doorkruist en transformeert tot een feestelijke speeltuin. Of je nu een episch vrijgezellenfeest, een spectaculaire verjaardagsviering, een onvergetelijk bedrijfsuitje, of gewoon een avondje uit met je allerbeste vrienden plant, deze buitengewone bus is de perfecte manier om je feest naar een geheel nieuw niveau te tillen.

partybus amsterdam
Amsterdam
StarTransfer allintravels afbeelding

Wat kun je verwachten van een ritje in de Partybus Amsterdam?

  1. DJ BOOTH: De bus beschikt over een professionele DJ-booth, waar een DJ de nieuwste hits kan draaien en de sfeer tot het kookpunt brengt.
  2. Dansvloer Extravaganza: De ruime dansvloer biedt voldoende ruimte om al je favoriete dansbewegingen te laten zien. De dansvloer word verlicht met een spectaculaire lichtshow die de ambiance naar een hoger niveau tilt.
  3. Bar van wereldklasse: De bus is uitgerust met een volledig gevulde bar waar je kunt genieten van een breed scala aan drankjes,
  4. Comfortabel zitten: Na een paar dansnummers kun je ontspannen op onze comfortabele zitplaatsen en genieten van het uitzicht op de verlichte grachten en historische gebouwen van Amsterdam.
  5. Gepersonaliseerde route: De Partybus Amsterdam kan worden aangepast aan jouw voorkeuren. Wil je langs de bekendste clubs en bars van Amsterdam geef dit dan aan in de boeking.
  6. Privéchauffeur: Laat het rijden over aan een professionele chauffeur, zodat jij en je gasten onbezorgd van de nacht kunnen genieten.

Of je nu wilt genieten van een feestelijke cruise door de betoverende grachten van Amsterdam. Of de stad wilt verkennen met tussenstops bij de meest trendy uitgaansgelegenheden. De Partybus Amsterdam biedt een op maat gemaakte ervaring. Dus waar wacht je nog op?

Trommel je vrienden op, stel je afspeellijst samen en bereid je voor op een nacht vol onvergetelijk plezier in de Partybus Amsterdam. Deze unieke rijdende nachtclub zal je Amsterdamse avontuur transformeren en herinneringen creëren die je nog lang zult koesteren.

Stap aan boord van de Partybus Amsterdam en maak je klaar voor een nacht vol opwinding, muziek en plezier in de stad die nooit slaapt! Amsterdam zal nooit meer hetzelfde zijn nadat je deze buitengewone rijdende club hebt ervaren.

Meer informatie

Bekijk de rest van de StarTransfer website.

Sfeerimpressie

Bekijk wat foto’s en video’s van voorgaande evenementen.

Vragen?

Neem contact met ons op via het formulier, mail of telefoon.

Snel een offerte?

Om zo snel mogelijk alles te regelen kun je het beste direct een offerte aanvragen.