StarTransfer logo party bus

gelegenheden

STARTRANSFER MAAKT elke gelegenheid magisch!

Wilt u uw VIP gasten of artiesten op een comfortabele en veilige manier van en naar uw evenement brengen? StarTransfer maakt uw evenement compleet door ook van het vervoer een beleving te maken. Wij staan graag gedurende de duur van het gehele evenement voor u klaar!

Maar StarTransfer is niet alleen geschikt voor de party scene. Ook voor vergaderingen of presentaties bieden wij onze diensten aan. Er zijn tal van mogelijkheden! Het interieur is zo ontworpen dat er comfortabele lederen zitplaatsen tegenover elkaar zijn. Daarbij kan er koffie en thee geserveerd worden en is er een presentatie scherm aanwezig.

StarTransfer DJ booth overview partybus

Kinderfeestje

Verras jouw kind met een onvergetelijk kinderfeestje in stijl! Wij verzorgen een magische rit terwijl ze onderweg zijn naar hunspeciale dag!

vervoer kinderfeestje

Schoolreis

Laat de leerlingen genieten van een comfortabele reis in onze speciale feestbussen! Wij zorgen ervoor dat de rit een hoogtepunt van de dag wordt! 

vervoer schoolreis

Festivals

Voor festivalgangers die willen genieten van elk moment zonder zich zorgen te maken over het vervoer, biedt Startransfer de op lossing! Stap aan boord aan één van onze partybussen!

partybus festival

Trouwfeest

Zorgen dat al jouw gasten in stijl aankomen op jouw grote dag? Ons luxe partyvervoer van Startransfer biedt de perfecte combinatie van comfort en elegantie! 

trouwdag partyvervoer

Locaties

Onze partybussen, feestbussen en discobussen zie je rijden door heel Nederland! Niet zeker of we bij jou in de buurt rijden? Neem contact op en we bekijken de mogelijkheden. 

StarTransfer partybus breda

Zakelijk

We begrijpen dat zakelijke evenementen en behoeften net zo belangrijk zijn als persoonlijke vieringen. Daarom bieden we ook hoogwaardig zakelijk vervoer dat aansluit op de eisen van het bedrijf. 

zakelijk vervoer