StarTransfer logo party bus

Kinderfeestje

Festival partybus huren

Welkom bij de ultieme festival-beleving! Maak het festival waar je naartoe gaat onvergetelijk met onze exclusieve partybussen. Laat het feest beginnen, zodra je aan boord stapt op onze partybus!

  • Wat is jouw grootste frustratie bij het reizen naar festivals?
  • Hoe vaak heb je bijna het feest gemist vanwege vervoersproblemen?
  • Verlies je waardevolle feesttijd voor saai en ongemakkelijk transport?

 

Huur een partybus bij Startransfer! 

Waarom een festival partybus huren?

Ben jij samen met jouw vrienden op zoek naar een onvergetelijke festival ervaring? Huur dan één van onze partybussen! Geen saai vervoer maar een voorproefje van het feest dat jullie te wachten staat. Ben jij er klaar voor?

Geen scheve gezichten meer op de heen of terugweg van het festival maar feest op een discotheek op wielen. Jij en je vrienden zijn al in de feest stemming voor het festival überhaupt is gestart. 

StarTransfer luxe partybus

Kinderfeestje met disney magie

Transformeer de partybus in een magische wereld met Disney-thema. Denk aan ballonnen en decoraties met bekende Disney-personages en laat de favoriete Disney-liedjes van de kinderen horen tijdens de rit. Als dat geen echt Disney-feest is!

Prinsessen kinderfeestje

Als je een party bus huurt ben verzamel je niet op locatie maar bij het instappen in de bus. Zo begint het feest niet alleen eerder, je bent direct allemaal samen. Geen gedoe met mensen zoeken op een festivalterrein, je komt allemaal tegelijk aan op het feest, en vertrekt weer tegelijk.

Geen vervelende overstappen, vertragingen, of iemand die nuchter moet blijven.

Huur je een party bus, dan zit daar een BOB bij die van A tot Z alles regelt. Iedereen in de groep kan dus mee feesten zonder grenzen. Geen parkeergedoe, geen overstappen met de trein, niet ver lopen, meer ontzorgd dan met een party bus wordt het feest niet.

Een party bus huren van StarTransfer is gewoon heel vet.

Met een luxe interieur en exterieur, een DJ booth, gekoelde drank, alles is aanwezig om in luxe te reizen. Je regelt niet alleen je vervoer, je huurt een feest op wielen als je bij StarTransfer een party bus huurt.

Meer informatie

Bekijk de rest van de StarTransfer website.

Sfeerimpressie

Bekijk wat foto’s en video’s van voorgaande evenementen.

Vragen?

Neem contact met ons op via het formulier, mail of telefoon.

Snel een offerte?

Om zo snel mogelijk alles te regelen kun je het beste direct een offerte aanvragen.

Huur een partybus en maak je event onvergetelijk!

Partybus huren voor elke gelegenheid

Bij Startransfer begrijpen we dat het leven vol mooie momenten en herinneringen moet zitten. Het leven draait om de gelukkige momenten. De momenten waar je met een grote glimlach op terug kan kijken. Of het nu gaat om een mijlpaal, een prestatie of gewoon om samen te komen. Onze partybussen en discobussen maken van elk evenement een onvergetelijke herinnering. Het feest begint zodra je aan boord stapt van onze feestbus! Laten we het leven vieren! 

Feestelijke gelegenheden komen in alle soorten en maten en daar zijn wij ons bij Startransfer van bewust. Onze partybussen zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen. Feestelijke gelegenheden waar onze partybussen voor ingezet worden:

  • Festivals zoals bijvoorbeeld Decibel;
  • Kinderfeestjes
  • Schoolreisjes
  • Communiefeesten
  • Trouwfeesten
  • Zakelijke gelegenheden