StarTransfer logo party bus

Festival vervoer

Festival vervoer huren

Welkom bij de ultieme festival-beleving! Maak het festival waar je naartoe gaat onvergetelijk met onze exclusieve partybussen. Laat het feest beginnen, zodra je aan boord stapt op onze partybus!

 • Wat is jouw grootste frustratie bij het reizen naar festivals?
 • Hoe vaak heb je bijna het feest gemist vanwege vervoersproblemen?
 • Verlies je waardevolle feesttijd voor saai en ongemakkelijk transport?

 

Huur een partybus bij Startransfer! 

Waarom kiezen voor Startransfer voor jouw festivalvervoer?

 1. Comfortabele en veilige reizen: Onze voertuigen zijn uitgerust met alle comfort die je nodig hebt voor een aangename reis. Bovendien staat veiligheid bij ons altijd voorop, dus je kunt met een gerust hart ontspannen tijdens de rit.

 2. Flexibiliteit: Wij begrijpen dat plannen kunnen veranderen, vooral tijdens een festival. Daarom bieden wij flexibele opties aan, zodat je jouw reis eenvoudig kunt aanpassen aan jouw behoeften.

 3. Betrouwbaarheid: Met Startransfer kun je erop vertrouwen dat je op tijd op het festival aankomt en weer veilig thuis wordt gebracht. Wij houden rekening met eventuele vertragingen en zorgen ervoor dat je festivalervaring vlekkeloos verloopt.

 4. Milieuvriendelijk: Als onderdeel van onze inzet voor duurzaamheid, streven wij ernaar om milieuvriendelijke vervoersopties aan te bieden. Zo kun je genieten van het festival zonder je zorgen te maken over de impact op het milieu.

StarTransfer luxe partybus

Geen vervelende overstappen, vertragingen, of iemand die nuchter moet blijven.

Huur je een party bus, dan zit daar een BOB bij die van A tot Z alles regelt. Iedereen in de groep kan dus mee feesten zonder grenzen. Geen parkeergedoe, geen overstappen met de trein, niet ver lopen, meer ontzorgd dan met een party bus wordt het feest niet.

Een party bus huren van StarTransfer is gewoon heel vet.

Met een luxe interieur en exterieur, een DJ booth, gekoelde drank, alles is aanwezig om in luxe te reizen. Je regelt niet alleen je vervoer, je huurt een feest op wielen als je bij StarTransfer een party bus huurt.

Meer informatie

Bekijk de rest van de StarTransfer website.

Sfeerimpressie

Bekijk wat foto’s en video’s van voorgaande evenementen.

Vragen?

Neem contact met ons op via het formulier, mail of telefoon.

Snel een offerte?

Om zo snel mogelijk alles te regelen kun je het beste direct een offerte aanvragen.

Huur een partybus en maak je Festival onvergetelijk!

Partybus huren voor elke gelegenheid

Bij Startransfer begrijpen we dat het leven vol mooie momenten en herinneringen moet zitten. Het leven draait om de gelukkige momenten. De momenten waar je met een grote glimlach op terug kan kijken. Of het nu gaat om een mijlpaal, een prestatie of gewoon om samen te komen. Onze partybussen en discobussen maken van elk evenement een onvergetelijke herinnering. Het feest begint zodra je aan boord stapt van onze feestbus! Laten we het leven vieren! 

Feestelijke gelegenheden komen in alle soorten en maten en daar zijn wij ons bij Startransfer van bewust. Onze partybussen zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen. Feestelijke gelegenheden waar onze partybussen voor ingezet worden:

 • Festivals zoals bijvoorbeeld Decibel;
 • Kinderfeestjes
 • Schoolreisjes
 • Communiefeesten
 • Trouwfeesten
 • Zakelijke gelegenheden