Groove Garden
Door middel van deze samenwerking kan het evenement van Groove Garden, wat plaatsvind op 20, 21 en 22 mei, al beginnen bij het instappen van de partybus van Startransfer!
16019
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16019,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Groove Garden

Samenwerking met Groove Garden

Groove Garden gaat samenwerken met het nieuwe concept Startransfer ‘de club on wheels’ van het zuiden. Startransfer heeft een dubbeldeks touringcar bus omgebouwd tot discotheek op wielen. Hiermee kan het evenement van Groove Garden, wat plaatsvind op 20, 21 en 22 mei, al beginnen bij het instappen van de partybus!

 

De partybus is voorzien van een gave lasershow, een uniek draaiend licht- en videoplafond, een vaste DJ-plaats, een Funktion-One geluidssysteem, luxe lederen zitplaatsen en nog veel meer! Kortom Startransfer verzorgd je volledig in style een pre- and afterparty naar Groove Garden!

 

Boek nu snel je combi-tickets (vervoer + entreeticket) want OP = OP! Er is nog plaats voor een aantal combi-ritten op vrijdag 20 mei en zondag 22 mei aanstaande. Het betreft vervoer heen, terug en dagentree voor een exclusief bedrag van € 50,00 p.p. in een straal van 25 km rondom Groove Garden, met een centraal ophaal- en afzetpunt (in overleg). Andere regio’s zijn bespreekbaar.

 

En ook al reeds gekochte tickets kunnen gebruik maken van StarTransfer, hiervoor gelden dezelfde voorwaarden alleen voor een exclusief bedrag van € 40,00 p.p.

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar  info@startransfer.nl

samenwerking startransfer groove garden